söndag, januari 26, 2020

1,45 timmar rullskidor + målgångsbild och det sista från gårdagenHejsan. 

Det har nog aldrig hänt att jag åkt rullskidor i januari förr. Inte vad jag kan minnas iaf. Trodde det skulle vara värre än vad det var, men det var helt okej faktiskt. Lite grus på sina ställen, men det fungerade ändå. Fem plusgrader och prognosen skvallrar om fortsatt värme. Så jag antar att det inte var sista gången denna vinter som jag åker rullskidor! Nåja, det fungerade ändå helt okej. Cykelbanorna är för grusiga att åka på, men landsvägarna verkar fungera. 

Jag åkte en fin runda på 1,45 timmar, 27 kilometer och 220 höjdmeter. Ett lugnt återhämtningspass bara med 112 i snittpuls. Åkte helkropp, alltså klassisk teknik och inte bara stakning. Körde på mina Elpexfyror

Här är det sista jag nämner om gårdagen:Trysil Knut Rennet 202

Målgångsfoto från Trysil Knut-Rennet 2020. Som ni ser är jag klart slagen. Men längst ner i bilden där en person står så låg jag först och tyckte ha kontroll på läget, blev då som jag upplevde det trängd på insidan och tvingas ta en alltför vid kurva och tappar fart. Jag är fortsatt sur över det och tycker som sagt att jag blev trängd. Därför jag blev irriterad både på den som vann och på arrangören som borde ha gjort något åt detta. Nu släpper vi det och blickar framåt. Sista gången jag ska ta stryk av denne person. Trist att missa 6000 norska dock och min insamling går ju bedrövligt också. Så lite stöd hade varit väldigt uppskattat.. 

Inga kommentarer: