fredag, januari 24, 2020

15 kilometer morgonjoggHej på er!

Nu är det åter fredag, härligt! 

Då det inte är åkbart med skidor här i Borlänge så cyklade jag istället med min löputrustning till den gamla skolan för löpning med eleverna på skidprofilen. Att jag cyklade dit och sedan drack sportdryck under löpningen/träningen är väl den enda skillnaden mot andra fredagar på slutet. 

Jag fick ihop 90 minuter, 15,27 kilometer och 350 höjdmeter. Ett okej lugnt pass dagen innan tävling. 

Det väntar nu jobb några timmar, sen är det dags att fixa iordning inför helgen. Jag ska packa det sista, hämta skidor och sedan drar jag upp till Andreas Thuresson i Lima. Ska bo där i natt och imorgon drar vi till Trysil för tävling där. Spännande!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Undrar hur många norrmän som är heltidsproffs i skidor egentligen? Säkert minst 500 i det rika landet. Övriga befolkningen i Norge jobbar ju nästan ingenting så det är väl rimligt iofs ...

Adam Steen sa...

Säkert!