tisdag, januari 07, 2020

Bussar och äventyr


Hejsan mina kära bloggvänner.

Det här med resor och bussresor har väl de flesta någon gång upplevt. Jag som idrottat hela mitt liv har ju rest land och rike runt i buss. Dels som skidåkare och då ofta till de norra delarna av landet. Men också som löpare/friidrottare och då till de mer södra delarna av landet. Så via buss och bussresor har jag sett stora delar arv vårt avlånga land Sverige. 

Den längsta resan som friidrottare var ner till Malmö, det tog en väldans lång tid. Längsta resan som skidåkare var upp till Kiruna och även det tog en rejäl tid att genomföra. Resan ner till Malmö var ändå ett bra minne då vi dels hade en fin sammanhållning i klubben, men också för att jag då kom tvåa på junior-SM på 1500 meter löpning. Fina tider det!

Annars skulle man ju i ett trevligt gäng hyra buss och ge sig ut på någon trevlig resa. Skulle jag få välja då så skulle jag vilja åka till vårt västra grannland Norge och se mig runt där i deras fantastiska natur. Det hade varit riktigt mäktigt att få se Lofoten. Men även stora delar av deras kust kan jag tro är riktigt fin att få uppleva. 

Inga kommentarer: