torsdag, januari 02, 2020

Dags för biltvätt med meraFrukostmöte med Alfons och mig.
Medan jag tränade igår så var resten av familjen iväg på en tripp till en bondgård där våra kompisar bor. Kul för Alfons att få se djur med mera!


Alfons fick fingerfärg i julklapp. Det roade vi oss en stund med igår. Blev ganska kladdigt vill jag lova. 

Hej där torsdag, eller vilken dag det nu är. 

Lätt att bli dagvill bland alla röda dagar nu kring jul och nyår. Jag gillar att vara ledig, men helst ska det vara ”vanliga” dagar, så att börsen med mera är öppen. Tråkigt med dessa röda dagar och en stängd börs. 

Då temperaturen ute visar fem plusgrader och min bil är så skitig att det inte liknar någonting så ska vi strax passa på att tvätta av den, både in- och utvändigt. Tänkte även tanka upp den och därefter sätta den på laddning. Såna saker får mig att må bättre. Kul för Alfons att få vara med också, han gillar att greja och fixa. 

Mot eftermiddagen när Amanda har jobbat klart så ska jag passa på att träna också. Planen för dagen är Skierg. 

Vi hörs!

Inga kommentarer: