lördag, januari 18, 2020

Femma idag, väldigt nöjd!Foto: Jonatan Steen 
Så jävla skönt att äntligen få till ett bra lopp och bevisa för mig själv att jag fortfarande kan åka skidor fort. Som jag misstänkte så var det skidorna som tidigare gjort att jag inte kunde hänga med. Idag hade jag bra lagg på Atomic med vitt belag! 

Kom iväg bra i starten, såg hela tiden att ligga långt upp i klungan för att undvika alla jävla vingelpellar. Jag blir tokig när folk som inte hör hemma där framme ska upp och hetsa så fort dom får chansen. Håll er lugna för fan! Klarade mig dock från incidenter och blev aldrig arg under hela loppet. Bra fokus! 

Förstod att det skulle bli trångt uppför mot Hökberg, så jag låg typ femma där och hela vägen upp var väldigt komfortabelt. Vi åkte sedan två kilometer ytterligare förbi kontrollen innan vi vände sedan. Tillbaka i Hökberg så var det spurtpris, då blev det lite hårdkörning, jag hamnade lite bakom och fick jaga satan tillsammans med Gustaf Berglund. Det var egentligen enda gången under hela loppet som jag behövde gå på rött. Riktigt bra känsla idag och fantastiska skidor!

In mot målgången var jag lite feg och passiv. Ledde faktiskt med cirka två kilometer kvar, men sedan släppte jag en liten lucka till de fyra första. Nåväl, en väldigt bra insats ändå och fin känsla loppet igenom. Kul! 

Lite siffror från loppet och klockan:

1,39,06 timmar 
38,50 kilometer 
165 snittpuls
185 maxpuls 
315 höjdmeter 4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad körde du för slip på skidorna?

Adam Steen sa...

Atomics original från fabrik och en rak 2mm från red creek

Janne sa...

Grattis, grym är du. Äckligt bra kört.

Adam Steen sa...

Tack! :)