fredag, januari 17, 2020

Fritidshus


Hej mina kära följare.

Alla drömmer väl om att ha ett eget hus. Eller kanske inte alla, men väldigt många. I sina drömmar kanske man inte heller nöjer sig med ett hus. Man kanske också vill ha ett sommarhus, ett fritidshus, ett hus i fjällen, och så vidare. Att drömma är ju trevligt. Men för många stannar det inte bara vid en dröm, utan många förverkligar ju sina drömmar också. För många kan det ju vara en livslång dröm som går i uppfyllelse via ett långt sparande. 

Jag har ju turen att bo i ett hus, men äger inget fritidshus. Skulle jag få välja att placera ett nyckelfärdigt fritidshus någonstans i Sverige så skulle jag nog ändå ställt det någonstans här i dalarna. Antingen uppe i Sälenfjällen, då jag gillar naturen och lugnet där. Det är också grymt fint både på sommaren och vintern. Sen kommer min pappa därifrån också, så jag har ju lite anknytning till platsen. Annars skulle jag nog kunna tänka mig att ställa det i närheten av någon sjö, kanske någonstans kring Runn. Gillar verkligen hur fint det är runt i princip hela den sjön, även det både på vinter och sommar.

Hur skulle du vilja ha det vid ditt favoritställe?

Inga kommentarer: