onsdag, januari 22, 2020

Kosttillskott och lite annatFick in lite kosttillskott från Helhetshälsa igår. Detta företag har varit med mig under många år. Det ser mycket ut på bilden, det inser jag. Men ungefär såhär använder jag deras produkter:

- Helamin, multimineral, en tablett varje morgon
- Helavit, multivitamin, en tablett varje morgon
- Algomega 3, en tablett varje morgon
- D3 vitamin, en tablett varje morgon
- Zink, en tablett varje morgon
- Immunoptimal, mot förkylning vid behov
- Probioplex, goda bakterier för magen, vid behov, inför tävling, eller vid risig mage
- Magnesium, för musklerna, en-två tabletter innan natten

Provade också att beställa hem lite nya saker och dessa är:

- Havreprotein, för återhämtning
- Greens EKO, pulver bara för att det är nyttigt
- Supergreens, samma som ovan
- Chlorella, alger, samma som ovan

Det är "bara" dessa kosttillskott jag använder. Känner mig trygg med märket då det är egen svensk tillverkning med rena råvaror.
_____

Vi skippar prat om vädret idag. Kroppen är glad efter gårdagens vilodag och förhoppningsvis på tårna inför eftermiddagens Skierg-fest. Det kommer göra ont. Har fortsatt kvar en lätt träningsvärk från styrkan i måndags, men det ska nog gå bra ändå. Planen är trösklar och därefter några jävliga femhundringar, usch. Sedan ska jag också beta av lite TRX. Kämpa Adam. På sådana här dagar där jag har dessa tuffa pass framför mig så blir jag allt mer inbunden och irriterad ju längre dagen går. Fokuset är på att beta av passet och därefter kommer belöningen i form av endorfiner och ett gladare humör igen.

Inga kommentarer: