tisdag, januari 28, 2020

Mat och vila

Såhär kan det se ut på kvällarna när vi lagar mat. Alfons sitter på bänken och tittar på något klipp med traktorer på youtube, medan vi härjar på med matlagningen. Den som känner mig sedan tidigare vet att jag aldrig lagade mat förr. På den tiden fick jag mat från ett matställe i Falun, då åt jag lunch där och tog med mig en matlåda till kvällen. Lyxigt och fint, men kanske inte optimal mat. Numer så lagar vi alltid mat, med skapliga råvaror och inte mycket halvfabrikat. På bilden ovan är det ugnsbakad torsk, kokt potatis och äggsås. Äggsåsen är gjord på ett smalare alternativ än grädde, nu när fläsket på undertecknad måste reduceras! 
_____

Idag är det som vanligt jobb som står på schemat. Jag ska ta mig igenom dagen efter bästa förmåga. Passar även på att fasta idag. Efter jobbet ska jag hämta hem Alfons från dagis och jag har även vilodag. Toppdag! 


Inga kommentarer: