söndag, januari 05, 2020

Mot Grönklitt och Craft Ski MarathonArkivbild från december 2016 från någon träningstävling uppe i Orsa Grönklitt

Hej hej. 

Craft Ski Marathon idag, start klockan 11,00, 42 kilometer, startnummer 22. De två senaste åren har varit katastrof för mig. Blandning mellan dålig kropp och dåliga skidor. Eller kanske psykskalle. Eller dålig bara. 

Jag hoppas idag på att kroppen svarar bra, att skidorna funkar fint och att jag får bra svar på att det svarar som jag vill. Träningen på slutet har funkat bra och det har känts stabilt. Men sen vet man ju aldrig hur det är i skarpt läge. Dessutom har det ju inte varit snö för fem öre, så det har ju inte riktigt gått att träna på det sättet man vill. Men jag tror och hoppas ändå att Skiergen är ett fullgott alternativ. 

Målet med dagen är att ge det jag har för dagen och inte balla ur mentalt. 

Vi hörs!

Inga kommentarer: