måndag, januari 20, 2020

Norge till helgen(?), kommande träningsveckor och salongen öppen igen
Tjena måndagsgänget!

Jag tänkte tävla Harsa Ski Marathon i helgen, men vädrets makter vill annorlunda och det blev tyvärr inställt fick jag just reda på. Istället har jag riktat mina blickar västerut till grannlandet Norge och Trysil. Där går en tävling på lördag som heter Trysil Knut Rennet. Kan ju vara kul med ett nytt lopp och jag vill ju tävla. Dels för att slippa träna så mycket i veckorna, men också för att få bra träning. Så det kan nog bli en tripp dit i helgen. Känns dock som att åka till Kenya eller Etiopien för att tävla löpning. Finns ju en del skapliga skidåkare i Norge, som bekant. Får suga lite på den karamellen under dagen.. Men det är helt klart lockande.
_____

Varannan vecka så brukar jag plita ner de kommande två veckorna i anteckningar i mobilen. Tycker det är ett bra sätt att få lite koll på träningen. Dessutom så slipper jag gå runt och tänka på vad jag ska köra hela tiden, istället har jag det på pränt och kan släppa det en aning. Såhär ser kommande veckor ut i min plan:

Styrka och löpning i eftermiddag är planen.
_____

Efter ett idogt arbete i två veckor av Amanda, hennes föräldrar och inhyrda hantverkare så kan salongen idag öppnas igen. Tyvärr har jag inga bilder från innan renoveringen att delge er, men såhär ser den (nästan) färdiga salongen ut nu:
Tidsbokning gör ni via telefon på: 073 - 726 63 28. 

Inga kommentarer: