tisdag, januari 07, 2020

Ny header och åter på jobbFoto: Magnus Canis 

Nu har ni sett den här bilden överallt snart. Instagram, Facebook, Twitter och även ny header på bloggen. Tycker om den och den passar bra högst upp på siten! Det är från varvningen i söndagens Craft Ski Marathon. Jag nöter på i ensam majestät, det syns faktiskt att jag har fokus och inte gett upp. Det bästa med hela loppet egentligen. Nu har jag väl så sakta börjat släppa nederlaget och gått vidare. Skönt även det och något som verkligen behövs. 

Planen var att tävla i helgen, men de lopp jag tänkt åka är tyvärr inställda. Så nästa lopp för mig blir Moraloppet den 18:e januari. Hoppas det blir av i alla fall, tävlingar behövs ju om jag vill bli snabb! 
_____

Idag så är det första dagen på jobb efter cirka tre veckors ledighet. Skönt på ett sätt med rutiner, men det blir ju lätt lite stressigare för att hinna med allt som träning, hämtning/lämning på dagis och så vidare. Vis av erfarenhet så har jag sett till att ha vilodag idag den första dagen för att komma in lättare i gängorna igen. Det blir nog bra ändå till slut, vi går ju mot ljusare tider nu. 

Musklerna värker fint idag efter gårdagens intervaller. Det är något jag verkligen gillar. Stora delar av kroppen är utsatt och det är en av de bästa känslor jag vet. 

_____

Jag hade någon spam på sidan förut där man hamnade på någon annan sida när man tryckte på länkar. Det ska jag ha åtgärdat nu tror jag. 

Vi hörs framöver!

2 kommentarer:

Keysor sa...

Du ska inte tävla på Långberget till söndagen då? Du gjorde väl ett bra race där för några år sen väl.

Adam Steen sa...

Nix. För mycket resa tyvärr. Japp, tvåa i premiärupplagan, slagen med minsta möjliga marginal av Vinjar Skogsholm. Fin tävling!