torsdag, januari 30, 2020

Överskor till pjäxorna, mmJag beställde hem ett par Alpina Overshoe från min favoritbutik Skistart häromdagen och igår kom dom. Jag hade läst recensioner att som var små i storleken, så till mina pjäxor i storlek 42 beställde jag ett par 44. Det passade perfekt! Känns rätt nice att ha ett par sådana här att använda i samband med tävlingar. För att slippa slita på sulan under pjäxorna. Jag har ett par alpina 2.0 som jag lånar, det då mina 3.0 inte kommit än. Tycker verkligen att Alpina-pjäxorna är sköna och det är väldigt välkommet att komma ifrån det gamla märket jag använt mig av. 
_____

Både idag och igår så har det snöat lite lätt ute. Tyvärr så är temperaturen på fel sida om nollan. I alla fall om man vill att snön ska ligga kvar. För min del som redan har gett upp vintern så är det skitsamma, det hade nästan kunnat få vara barmark så jag kunde åkt rullskidor istället. Nåväl, bara att gilla läget. 

_____

Planen vad gäller träning är att idag köra ett nytt kortare distanspass på min Skierg. Längtar så att jag håller på gå sönder...

Inga kommentarer: