torsdag, januari 16, 2020

Perspektiv från fjolåret, mmFör exakt ett år sedan tog jag bilden ovan. Då var det fullt åkbart på de flesta skidspår här i Borlänge. På denna bild var jag ute och åkte på mina favoritlöpspår omkring Bjusan. Lätt att bli än mer bitter över väderläget när jag blir påmind om sådana här bilder. Vi har ju varit lite bortskämda med bra vintrar de senaste åren, men årets vinter är total katastrof. Andra år brukar man ju åtminstone kunna åka på vissa slingor, nu är det inte mycket att hurra över tyvärr. Trist, trist och ett väldans upprepande från min sida kring detta väder. 

Istället för att åka skidor idag så är planen att dra i Skiergen ett kortare distanspass. Det kan ju bli roligt även det... 

Är rätt sliten och trött idag. Inte så konstigt efter gårdagens tuffa urblåsning av kroppen. Så dagens träning blir bara lugnt, utan någon press eller stress. 

I övrigt rullar det väl på som sig bör, jag cyklar varje dag till jobbet och jag tar en promenad på cirka fyra kilometer under varje rast jag har. Fint med lite vardagsmotion i livet också. 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du funderar inte på att åka upp till Grönklitt ngn dag då? 10 mil magiska spår där nu.

Adam Steen sa...

Nja. Blir tufft i livspusslet tyvärr. Sen tävlingar på helgerna. Så jag får nöta på som jag gör :)

Anonym sa...

Dags att plocka fram rullisarna som du ju garanterat sneglat på några dagar nu!

Adam Steen sa...

Haha ja! Har dock inte sneglat på dom än, men det är väl bara en tidsfråga ;)