torsdag, januari 23, 2020

Stötta min satsning, trött i kroppen och vintern på väg?Fick bilden ovan skickad till mig igår när jag var på jobbet. Amanda tog med Alfons till ett café. Mysigt för dom! 


https://sponsor.me/AdamSteen

Jag har startat en insamling för min skidsatsning. Det är ju inte direkt att jag blir rik på det här livet med träning och tävling. Jobbar 80% (med minimal lön) och det är ju en massa deg som ska ut på utrustning, resor, träningsprylar och så vidare. Enda jag får fritt i utrustning är ju stavar, så det kostar ju på en aning. Blir väldigt tacksam för minsta lilla bidrag! Den som vill kan då även få hjälp med träningsupplägg, teknikträning, vallning och liknande kring träningen. Man kan även få reklam på bloggen och mina kläder. Tack på förhand! Ni hittar insamlingen här
_____

Känner mig skönt mör i kroppen idag efter gårdagens fina pass på Skiergen. 10 stycken 500 meter långa intervaller kan verka lätt, men att ligga på nästan fullt blås i cirka 100 sekunder och repetera det är kämpigt. Att köra tröskelintervaller och längre intervaller är ju bra och ett måste för att bli stark. Men jag tror att dessa kortare intervaller också är ett måste om man vill få lite extra punch i stakningen! Förhoppningsvis är det formdrivande också. 

Idag är tanken att jag ska köra ett lugnt pass på Skiergen. Samma upplägg som förra veckan alltså. Bara att kämpa på!

När jag cyklade till jobbet i morse så stod temperaturen på fyra minusgrader. Det var inte igår, kanske är vintern på ingång nu? Tveksamt dock. 


Inga kommentarer: