torsdag, januari 09, 2020

Träna trots den blida vinternSoffhäng och TV-tittande med mini-mannen under gårdagskvällen

Hejsan där ute i stugorna. 

Dagarna går och vintern lyser fortsatt med sin frånvaro. Väldigt trist. Som rutin kollar jag varje dag väderprognosen för 14 dagar framåt och det ser inte bra ut. Plusgrader och åter plusgrader. Snart finns det knappt konstsnö kvar heller. Jag är lyckligt lottad som har en Skierg och ett löpband hemma, speciellt under en vinter som denna. Så jag får fortsatt se till att få de bra och tuffa passen gjorda där, sedan får jag försöka få till distanspassen efter bästa förmåga ute. Får väl springa med stavar och försöka åka skidor så gott det går. Tror inte jag kommer ta fram några rullskidor igen i alla fall, men vem vet, kanske står jag där och hugger i februari längs vägarna igen. Jag tror inte det kommer bli någon vinter i år, hoppas verkligen jag har fel..

Det blev ett väldigt tufft pass igår, skönt att ha det avklarat. Idag tänkte jag försöka åka skidor distans i Bergebo. Men för att säkra upp det hela så får jag nog ta med mig pannlampa, springskor och stavar att springa med. Bara att gilla läget och kämpa på. 

Vi hörs senare!

Inga kommentarer: