måndag, januari 13, 2020

Utomhusskor


Tjenare bloggvänner.

Jag kom över sidan engelbert strauss, där jag hittade en rad spännande produkter för mig. Bland annat så har dom en uppsjö av olika skor, arbetsskor och skyddande utomhusskor perfekta för att ha i mitt aktiva utomhusliv. Bland annat så hittade jag en riktigt snygg skyddsko e.s. S1 skyddslågskor) som kan vara perfekt för diverse vandringsturer både här i närheten av hemmet, men också på fjällturer där man kan vara i behov av lite mer kraftiga skor. Dessutom fungerar dom bra till exempelvis renovering, eller när jag arbetar med ved. Skorna låg också bra till i pris om man jämför med liknande skor från andra märken såsom Haglöfs, Lundhags och Jalas. 

Tidigare när jag satte mycket plant, jobbade i skogen och sågade/klyvde ved så var det ett måste med sådana här bra skor och jag vet verkligen att kvaliteten på skorna spelar roll, därför tror jag att en grym skydssko från engelbert strauss skulle vara kanon även i sådana situationer! Att den dessutom är snygg och har ett väldigt bra pris är bara plus i kanten. När det kommer till skor är jag också noga med passformen som måste vara perfekt då jag har känsliga fötter som ofta gör ont om jag har dåliga skor.

Du kanske också är ute efter handskar, regnkläder, skyddskor, arbetsbyxor, träskor, eller andra tillbehör, då föreslår jag att du kollar in engelbert strauss. Här brukar jag lägga lite tid när jag har tråkigt och vill titta på spännande saker, en perfekt syssla att göra mellan träningspassen exempelvis. Dessutom så tycker jag om att hitta bra prylar till i princip allt jag sysslar med, prylar är en stor del av mitt liv!

Inga kommentarer: