söndag, januari 12, 2020

Varv på varv i 45 kilometer

Hejsan hejsan. 

Jäklar vad det har tagit hårt på snön på Lugnet nu. Töväder med 5-7 plusgrader och stormvindar på det gör nog inte allt för gott med den lilla snön som finns. Trots det ”fina” vädret med solsken och trevligt sällskap under hela passet så var det länge en mental kamp för att ta mig igenom det. 

Jag hade planerat att köra tre timmar och det gjorde jag också skönt nog. Under den första halvan av passet hade jag sällskap av Jesper Nyström och under den andra halvan var sällskapet Elis Weslien. Utan dessa herrar hade det nog blivit tufft att klara de tre timmarna. 

Kroppen var väl helt okej, men det var riktigt löst och blött före. Så inte alltför mycket gratis idag. Körde på ett par av våra nya DP Sprint igen. Frågan är om dom är bra alltså.. Kanske har vi inte hittat rätt före för dom än. 

Det enda ”roliga” på dagens pass förutom att åka runt, runt var 10 impulser á 15 stavtag under den sista halvtimmen. Passet blev som nämnt 3 timmar på pricken, 45,50 kilometer och 1065 höjdmeter. 

Stänger träningsveckan på 12 timmar prick, 2 timmar intervalltid fördelade på 3 pass och så 1 styrkepass. Fin vecka ändå!

Inga kommentarer: