måndag, januari 06, 2020

Veckans Skierg-passJag blev kontaktad av Lager 157 Ski team för en tid sedan. De ville använda ett av mina Skierg-pass till deras ”veckans Skierg-pass”. Kul, kul. Kanske det enda som går bra just nu för mig!? Testa det gärna! 

Blev en natt med dålig sömn. Svårt att somna, mycket grubblande, ska jag behöva vara såhär dålig jämt nu, är det våra skidor som är dåliga och aldrig kommer gå bra och så vidare i oändlighet. 

Idag hade jag planerat att träna gym. Men vet inte hur jag ska kunna få någon tid till det då det är full renovering på gång nere i källaren. Så det lär nog bli lek med Alfons istället för träning och imorgon börjar jobb igen så då lär det knappt finnas tid till träning på en tid. Nåväl, jag blir ju bara sämre vad jag än tränar eller gör, så jag kan väl lika gärna vila. 

Inga kommentarer: