torsdag, februari 06, 2020

21905 meter Skierg2,03,3 min/500m i snitt, känner mig nästan som en Skåne- och Stockholms-hybrid som jag håller på, ber om ursäkt för det...

Är det torsdag och tiden börjar krypa mot eftermiddag. Då vet man att det är Skierg och distans som gäller för undertecknad. Åtminstone de fyra senaste torsdagarna har upplägget sett ut så. Adderar jag även onsdagarna så har jag åtta pass och 12 timmar Skierg bara på dessa pass. Har ju även fått in en del ytterligare träning vid denna fantastiska maskin däremellan. Sjukt när man tänker på det såhär. Men när vintern är som den är så är det sjukt tacksamt att ha en egen stakmaskin. 

Idag var faktiskt det första av mina fyra distanspass på Skiergen där jag aldrig hade riktigt tråkigt. Antingen har jag blivit ännu mer psyk än vanligt, eller så har klockan börjat gå snabbare. 

Som vanligt så blev det inte ett enda stopp under de 90 minuter jag körde. Det enda jag gjorde var att byta motstånd varje kvart efter följande motstånds-schema: 4 - 10 - 5 - 9 - 8 - 6. Någonstans där i mitten så körde jag också tio impulser om tio stavtag, varannan minut. För övrigt så var det bara: dra, dra och dra som gällde. 

När det kommer till puls så märkte jag inga konstiga hjärtslag eller rusningar/sänkningar. Medelpulsen blev 125 och maxpulsen 137
 

Inga kommentarer: