söndag, februari 23, 2020

3 timmar+ promenad och lite TRX

Tog tag i livet och gick en riktigt fin promenad idag. Det hela slutade med 3,05 timmar, 19,2 kilometer och 470 höjdmeter. Gick runt på stigarna som jag brukar springa på, förbi Halla fäbodar och Muskboberget. Riktigt fint väder bjöds det på idag också. 

Jag försökte gå i rask takt hela tiden för att få ut något av det hela. Som en kul grej hade jag på mig pulsklockan och pulsbandet. Hade 119 i snittpuls och 146 i maxpuls. Högre än de flesta distanspass jag gjort på bra länge. Sjukt! Men det kändes ändå helt okej i kroppen. Var pigg hela tiden. Fick också ur mig en del slem från näsa och bröst. Hoppas på att kunna träna riktigt imorgon. 

När jag kom hem så var faktiskt planen att bege mig till gymet, men där sattes ju såklart mina planer i stöpet och jag fick inte åka dit.. Tanken var att bara köra ett lätt pass med basövningar för att aktivera musklerna. Istället smög jag ner i källaren och körde igenom mina TRX-övningar. Bättre än inget, men irriterande att inte kunna få följa min plan. Något jag dock är ganska van vid, speciellt med tanke på denna långa dödsförkylning..

Inga kommentarer: