fredag, februari 28, 2020

En timme lätt och lugn stakningAdam Steen, i bakgrunden Vasaloppskontrollen i OxbergÅkte på ett par Fischer DP Sprint idag


Hej på er. 

Hänt mycket idag, eller ja, allt är ju relativt. Men det är inte varje dag som man både köper lägenhet och åker skidor i Vasaloppsspåret. 

Jag kom upp till Oxberg, bytte om till träningskläder och blev skjutsad upp till Evertsberg av pappa. Planen var först att åka fram och tillbaka här i Oxberg, men det kändes roligare att åka från A till B. 

Det var ganska lättfört idag, snön räcker, men det är väl inte mer heller. Mycket sten i spåren och det högg till två gånger när jag stod i spåret. Efter dessa hugg stod jag bredvid spåret och stakade under resten av passet. 

Tog det väldigt lugnt idag och ville bara röra på kroppen lite. Fortsatt lite lätt snorig och lite småslem i bröstet. Men inte gult längre, så det är nog ingen fara. 

Jag kom till Oxberg på 45 minuter, så jag fick åka lite drygt två kilometer mot Gopshus och vända för att skramla in min planerade timme i träningstid. 18,6 kilometer, 185 höjdmeter, 370 fallmeter och 116 i snittpuls blev siffrorna. 

Imorgon blir det lite skidtester och ett nytt lätt pass. Sen väntar snöfall och ett nytt helvete på söndag, som sig bör. 

Inga kommentarer: