lördag, februari 29, 2020

En timme ”roligt”

Hej hej. 

Nu har vi varit ute på en liten turné. Från Oxberg så åkte vi upp till Sälen. Där uppe tog vi först en tripp till Team Koteng där vi fick byta några ord med Tore Björseth Berdal och Chris André Jespersen. Två riktiga legender. Därefter åkte vi vidare till Team Ragde där min bror fick låna sig ett par riktiga vinnarskidor av Petter Eliasson. Redan där är jag slagen. På förhand. Kanske. Men ändå mäktigt att få prata med dessa nyss nämnda kingar. 

Därefter så tog vi oss till Smågan för ett lättare skidpass. Vi åkte baklänges till toppen av första backen, tillbaka till Smågan, en kort bit mot Mångsbodarna och sedan var vi klara. 

Det blev en lättare intervall på två minuter. Den kändes som vanligt bedrövlig och jag kom endast upp i 150 i puls. Därefter blev det lätt hosta och sega muskler. Så det är väl egentligen inget som skiljer sig från andra år. Nämnde jag att jag har huvudvärk också? 

Totalt fick vi in 18,1 kilometer på exakt en timme. Lagom pass såhär dagen innan elddopet!

Startnummer 83 imorgon och staten går som vanligt klockan 08,00. Hoppas på att kroppen svarar bra och att jag har bra skidor. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja brollan ser lite trimmad ut å nu med lånade skidor ochså,

lycka till er alla,

tror du/ni gynnas av det ev. köttarföret imorrn.

Om Aukland kan köra på till 50 så kan väl ni (minst) ochså!? samt att vi motionärer kan få inspiration från er.

Mvh Motionären

Adam Steen sa...

Precis. Han kör åttor kring mig imorgon.

Ja hoppas det :)

Japp, så är det!

Kör hårt :)