fredag, februari 28, 2020

Köpt en lägenhetJa, hej på er!

Fredag idag och solen skiner. Kanske finns det en vändning i horisonten? Två dagar kvar till Vasaloppet och jag ska strax bege mig till Oxberg där jag ska bo fram tills på söndag. 

Idag var jag ner till Svensk Fastighetsförmedling och signade papperen på en ny lägenhet. Det var den lägenheten jag igår tittade på. Den låg ute för 780 bagare och jag stänkte till med ett bud på 800 pistoler som köparen accepterade! Så var det med den saken. Idag skrev vi som sagt på papperen och inflyttning blir den 8:e maj. Skönt ändå med lite tid på mig att fixa allt inför flytten. 

Jag kommer på i Bullermyren, på Musikanten 17A, ett lugnt ställe där jag passerar varje dag när jag cyklar till jobbet. Det är 3,7 kilometer från där jag bor nu, närmare mitt jobb. Det blir nog rätt bra. En fin tvåa med renoverat kök 2017 och den ligger på 63 kvadratmeter. 

Nu var den biten avklarad alltså, skönt ändå! 

Dock så äger jag inte en enda möbel, inga köksgeråd elller någonting. Allting sålde vi av vid förra flytten, eller lämnade till köparen där. Lite trist just nu. Lägg där till en ansenlig summa pengar som måste läggas på handpenning och kontantinsats. Dessutom har jag tappat oerhörda summor på börsen just nu. Så jag försöker sälja av allt jag äger och har, min själ är snart till salu, skambud accepteras! 

Så återigen vill jag tipsa om:- Swish: 0761664997

Tack för alla hittills som bidragit med köp och swhish, det värmer, alla tillskott är välbehövliga nu! Jag vet att jag uppfattas som sniken nu, men jag har lite smått panik över den rådande ekonomiska situationen för tillfället. Jag kan också ordna med reklamplatser på bloggen, skidskolor, träningsupplägg och så vidare.

Vi hörs kamrater!

4 kommentarer:

Anonym sa...

63kvm? Blir orolig för de obligatoriska möblerna skierg och löpband?

Adam Steen sa...

Nejdå. Vi löser det. Finns plats på balkongen, så oroa dig inte!

Christoffer sa...

Samtidigt som du gnäller över att du tappat ”nästan en årslön på börsen”, varför tigger du pengar såhär för? Hoppas du förstår dubbelmoralen..

Adam Steen sa...

Därför.