tisdag, februari 11, 2020

Massagepistol

Hej!

Ja, detta är ett samarbete med Massagepistol.se, men det är med en produkt som jag står bakom och som jag garanterat gillar.

Förra veckan var jag ju på en massage och den massören hade en massagepistol. Jag har sett att hela nätet svämmar över av dessa pistoler och mest trott att det bara är något skit. Men när massören använde denna massagepistol på mina vader så blev jag väldigt positivt överraskad, det var bra skjut i grejerna och den kom verkligen åt mina onda punkter på ett sätt jag inte trodde var möjligt med en sådan produkt. 

Jag kontaktade Massagepistol.se som skickade mig deras Alpha. Jag måste säga att den verkligen levde upp till förväntningarna. Det är fin tyngd i den, den andas kvalitet och den var väldigt stark. Min tanke är att använda denna pistol som ett led i återhämtningen, men också för skadeförebyggande arbete, grymt! Jag kan också tänka mig att Amanda kommer använda sig av denna. Tack för det! 

Till er som är skeptiska till en sådan här maskin så tycker jag att ni ska försöka testa en. Den är riktigt bra. 


Inga kommentarer: