lördag, februari 08, 2020

Orsa Grönklitt Ski Marathon idagTrea Orsa Grönklitt Ski Marathon 2018, efter Oscar Persson och Fredrik Byström. 
Trea Orsa Grönklitt Ski Marathon 2019, efter Oscar Persson och Jens Eriksson. På bilden är det dock Michael Boberg och Daniel Södersten. 


Idag är det återigen Orsa Grönklitt Ski Marathon. Loppet är fulltecknat med 1500 deltagare. Men när vintern är som den är med en massa inställda lopp så blir det såhär. 

Målet med dagen är som vanligt att känna att allt fungerar. Tänker främst på kroppen och skidorna. Som vanligt när det är tävling så blir jag direkt osäker på min kapacitet. Jag vill känna att jag kan hänga med på ett bra sätt, som jag gjort emellanåt på vissa lopp i år. Inte att jag sliter direkt och blir tvungen att släppa. Men vid flera av loppen under denna säsong så har inte haft konkurrenskraftiga skidor. Senast i Åsarna blev jag ju ifrångliden utför av täten. Hoppas på bättre utdelning idag! 

Starten går som vanligt klockan 11,00 och jag har startnummer 7.

Inga kommentarer: