fredag, februari 21, 2020

Uppätna tofflor och klockan klämtarVi lämnar inte huset knappt under dessa sjukdagar. Men handla mat måste vi ju ändå göra. De gånger vi nu har handlat har vi för ovanlighets skull använt bilen, annars går eller cyklar vi alltid. Men det har inte funnits ork till det. 

Under gårdagens handling så han Boris med det fina konststycket på bilden ovan, nämligen att fullständigt massakera mina favorit-tofflor från Hoka. Jag har alltid varit väldigt noga med att ställa undan dessa när vi åker hemifrån, men glömde det tråkigt nog igår och olyckan var ett faktum. Som tur är hade dom ett par nya på Skistart, dock en storlek för stora, men det får duga. Jag använder tofflorna dagligen och kan inte tänka mig att vara utan. 
_____Jag har använt mig av Medistus antivirus sugtabletter en hyfsat lång tid nu. Brukar alltid ta dom när jag känner minsta lilla symptom på förkylning, eller när jag är i närheten av personer som är förkylda. Har klarat mig lång tid från att bli sjuk, fram till i söndags då, när helvetet bröt ut. Kan rekommendera dessa produkter då de hjälpt mig att undvika ett antal ”vanliga” förkylningar. 
_____

Här hemma är det fortsatt sjukstuga. Av någon konstig anledning har jag sovit som en röv den senaste tiden. Inte kunnat somna fören långt in på natten och haft en hög puls som gjort det omöjligt till återhämtning. Symptomen är fortsatt en stundtals otäck hosta, onda luftrör, snuva och lätt halsont emellanåt. Väldigt konstig förkylning. Vanligen brukar jag få lite halsont och snuva, som efter 3-4 dagar brukar bli bra. Detta verkar ju ta evigheter att få bukt på. 

Jag försöker hålla modet uppe och siktar fortsatt på att köra Vasaloppet. Men klockan klämtar. Sen efter Vasaloppet, då är jag rädd att det blir tufft att hålla motivationen uppe under en tidsperiod, innan det blir dags för löptävlingar. Men jag ska försöka hitta någon mer skidtävling också. Hoppas bara inte denna ebola-förkylning tagit ner mig alltför långt i källaren. Jag vet, vis av erfarenhet vilket jävla helvete det kan vara att komma igång, speciellt när man fått smak på det här med vilodagar..

Kämpa Adam!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ganska intressant att se Anders auklands upplägg inför vasan 2018 när han fick influensa 2 1/2 vecka innan. Finns hopp om man läser hans känsla under vasaloppsveckan...

https://auklandmetoden.no/vasaloppet-2018/

Adam Steen sa...

Tack för peppen!