torsdag, februari 06, 2020

Vinter idag, bilder och slut på skidprofilenAlfons med mammas skor och hörlurar 
När man handlar med Alfons i korgen så får man oftast någon rolig kommentar om vad han kostar, eller var man hittar den varan 
Att dra sin traktor med ett snöre är en rolig aktivitet 
Alfons och mamma på restaurangbesök under tiden jag låg på sjukhuset 
Boris i min mössa 
Alfons i min mössa 
Bad med charmören Alfons 


Tja. 

Vi börjar dagen med några bilder från den senaste tiden. Aldrig fel med det. 

Idag så snöar det rejält ute, dock så är temperaturen på fel sida om nollan, så snön kommer garanterat att försvinna inom kort. Min plan var att köra rullskidor idag, men jag antar att det istället blir ett nytt distanspass på Skiergen. Det funkar ju det med. 
_____

Under gårdagen blev jag informerad att skidprofilen ska försvinna efter sportlovet på grund av ekonomiska skäl. Trist, då blir det ingen träning för mig på fredagasmorgnarna i fortsättningen. Men jag ska fråga om jag fortsatt kan få börja kring klockan 10 på den nya skolan, som tidigare, på så sätt får jag ju tid att träna. I värsta fall får jag väl gå ner någon liten procent i tjänst, spelar ju ändå ingen roll med denna minimala lön ändå. För mig är träningen och ledighet viktigare än jobbet, så då gäller det ju att försöka prioritera. 

Vi hörs senare efter träningen, som nu lutar åt Skierg, jippie!Inga kommentarer: