onsdag, mars 11, 2020

10 x 3 min SkiergTanken var att jag skulle köra ett lite lättare intervallpass, men jag smackade på lite på de två sista ändå, ville testa kroppen lite. Trots en ganska tung och oinspirerad känsla innan, både mentalt och fysiskt så gick det rätt bra. Kändes en aning bättre än under de senaste passen, även om känslan var något nedsatt på grund av träningsvärk från gårdagens gympass. Men ett helt okej pass blev det ändå!

Planen var dels att få ihop totalt 90 minuter träning, men också att klara alla intervaller under 1,47min/500m-tempo. Det lyckades! För att jag inte skulle stå där i en evighet efter intervallerna var klara så värmde jag upp i 20 minuter i sub 2,00 min/500m-tempo. Därefter blev det 10 x 3 minuter, med 1 minuts vila, här är tiderna:


1,45,9 i snitt, det är ändå rätt okej. Körde samma pass den 27:e januari, då under en dubbeltröskeldag och lyckades slå de tiderna idag i alla fall, men jag tog dock i mer denna gång. Dock borde inte formen vara helt klappkass ändå.. Den är bra på många sätt Skiergen, bland annat det här med att man ständigt får så svart på vitt hur bra eller dålig man är. Det kanske inte är bra alla gånger, men oftast. 

Efter intervallerna rundade jag av med 30 minuter i 2,03-tempo, så jag fick mina planerade 90 träningsminuter in på kontot. 

Tack för idag!

Inga kommentarer: