torsdag, mars 12, 2020

120 minuter skate i BergeboNär jag precis skulle börja mitt träningspass idag så tittade jag till mobilen och kunde notera att "En riktig femmil" inte blir av till helgen. Det har blivit ohälsosamt mycket skärmtid nu på slutet, mycket på grund av Corona-viruset och den riktigt obehagliga utvecklingen på börsen. Bara 615´ från ATH nu. Inte många dagar till portföljen är nere på noll och ingenting. Kul liv! 

Planen var att åka en 90 minuter på mina skateskidor. Alltså ett inte alltför långt eller tufft pass. Men då det inte blir någon tävling i helgen så reviderade jag planen och ställde in mig på två timmar istället. Varför kanske ni undrar? Det gör jag också. Men va fan, jag måste väl ändå försöka hålla uppe träningen ett tag till, trots att det inte verkar bli något mer lopp denna säsong. Sjukt omotiverande var det, åtminstone till en början. När jag sedan märkte att elljusfemman var åkbar, om än väldigt isig, Igeltjärnsvägen var riktigt fin (förutom just i början där det knappt fanns snö) och dessutom att det gick att åka ner till Vargliden så blev det plötsligt lite roligare att åka ändå. 

Jag fick in ett fint pass på två timmar, 34 kilometer och 495 höjdmeter rätt in i träningsdagboken. Det är väl de enda siffror som ökar i dessa dagar. Imorgon väntar väl ett nytt blodbad på börsen, det är ju trots allt fredag den 13:e! 

Klockan 20,00 ska utbildningsminister och ärkesossen Anna Ekström hålla pressträff kring Coronaviruset. Då stängs nog skolorna även i Sverige. Skönt ändå kan jag tycka, så länge man slipper jobba igen det i sommar. Men jag vill inte riskera att bli sjuk och inte kunna träna. I min psykiska form just nu så klarar jag nog inte ett träningsuppehåll igen.

Vi hörs!

Inga kommentarer: