fredag, mars 13, 2020

70 kilometer skidor på två dagarNu när säsongen abrupt tagit slut så kan man ju antingen lägga av, eller så gör man som mig och tränar på. Varför är ju en fråga som snabbt kan komma upp då och det kan man ju förstå. Jag vet inte ens själv varför. Men en anledning är väl att jag tycker om att hålla mig i hyfsad form och dessutom så var det väldigt fina förhållanden i Bergebo igår, samt idag. Igeltjärnsvägen var bättre än någon gång tidigare, eller åtminstone under denna säsong. 

Idag valde jag att enbart åka fram och tillbaka på den nyss nämnda Igeltjärnsvägen. Jag hann med fem vändor fram och tillbaka. Totalt blev det hela 36,48 kilometer under de två timmarna jag stakade idag. Det var ett snabbt distanspass, men sen var det lättfört också. Enligt pulsklockan så hade jag 118 i medelpuls. Det första distanspasset sedan sjukdomen innan Vasaloppet där jag har en snittpuls under 120. Det kanske borde gå att bli i form igen med lite tur. 

Imorgon tänkte jag köra dubbeltröskel igen. Tänker att det är lika bra att vara fortsätta köra på efter bästa förmåga. En liten flykt från bekymren blir det ju också. Sen kanske vi någon gång i framtiden kan tillåtas tävla igen och då vill man som sagt vara i slag. 

Trevlig fredagkväll på er!


Inga kommentarer: