fredag, mars 20, 2020

Ännu inte redo att träna Mys med grabbarna igår 

Hej på er!

Hoppas ni mår bra och att det rullar på för er. Oroliga tider där ute. Men försök att leva på så gott ni kan ändå. Någon gång kommer vändningen! 

Under gårdagen så blev det en lugn eftermiddag och kväll hemma. Jag kände mig inte helt 100 igår och gör inte det idag heller. Småkrasslig och inte redo för att träna. Tråkigt är det så klart, men jag försöker efter bästa förmåga att gilla läget. Träningen är ju en ventil för mig att må bra, men jag ska nog klara mig denna gången också. Är vid betydligt mer gott mod nu än för några dagar sedan, så det känns ändå bra. 

Denna dag bjuder på arbete och sedan väntar helgen, skönt. Enda aktiviteten är cykel till och från jobbet, samt även en promenad på min rast. Det är bättre än inget. Tycker ändå det är ett skönt avbrott varje dag att ta en promenad på cirka fyra kilometer. Fint för att få in lite extra steg, frisk luft och lite tid till att tänka. 

Planen för eftermiddagen och kvällen är bara att vara hemma i lugn och ro. Kommer försöka kurera mig efter bästa förmåga så jag är redo att träna så fort som möjligt igen. Jag mår inte jättedåligt, är mest snorig och känner mig osugen på träning. Det brukar vara ett tecken på att jag inte är redo för att just träna. 

Nu tar vi oss igenom dagen och sedan får vi ta helg. Ta hand om er kamrater! 

Inga kommentarer: