lördag, mars 28, 2020

Äntligen comeback i träningen - nu är det dags för vändning!Här; ta bild på mig 
Okej; ta bild på mig också då
Sjukt låg puls. Trots nio vilodagar. Även under träningen så var pulsen låg: 115 i snitt och 134 i max. Det i 5,39-tempo runt bergsstigen. 


Hej på er. 

Nio dagars vila, nu fick det räcka. Kan detta vara vändningen nu? Jag vet ju att saker har varit dåliga och vänt förut, så det skulle lika gärna kunna göra det igen. Exempelvis:

- Börsen. När det väl vänder så kan det vända snabbt. Det har vi sett bara några gånger på slutet. Börsen ligger även några månader i framkant, så innan samhället vänt så har börsen redan vänt. När vet
Jag dock inte. 

- Träningen. Har ju varit i dålig form, bedrövlig, sjuk och så vidare vid oräkneliga antal gånger förut. Det har gått att komma tillbaka då, så det borde det göra nu också. Det spelar ingen roll om jag är gammal och allt vad jag nu tror. Det handlar bara om vilja och inställning. Övertygad. 

- Övervikten och maten. Har jag klarat att låta bli att äta socker förr, så klarar jag av det framöver också. Inte av yttersta vikt just nu ändå utan tävlingar. Men sen när allt börjar rulla på så ska jag börja sköta det också. 

- Livet. Jag har blivit lämnad förr och varit singel. Det har löst sig då och det lär väl göra det nu också. Tänker försöka göra det annorlunda denna gången, inte jaga efter något nytt, utan försöka låta allt ha sin gilla gång. Det blir som det blir. 

Pengar, jobb och annat har ju hittills löst sig också. Så det borde det nog också göra framöver. Jag ska försöka hitta de bästa lösningar som jag bara kan för varje del i boendet och livet. Med bästa menar jag såklart de mest ekonomiskt fördelaktiga. 
_____

Träningen idag då. 

Jag bestämde med Simon Andersson att vi skulle springa runt bergsstigen i Falun. Kändes bra i musklerna direkt från start och hela passet igenom. Även andningen fungerade bra hela tiden och jag hade som nämnt ovan em helt sjukt låg puls. Konstigt det efter att ha vilat i nio dagar. Kanske har mina promenader den senaste tiden gjort något ändå, har ju försökt gå i högt tempo och även minst tio kilometer per dag. 

Jag sprang i mina Hoka Speedgoat 3 idag, fina skor för ändamålet. Snart väntas en uppföljare av dessa komma in i min ägo, det ser jag fram emot! 

Totalt fick jag in 95 minuter och 16,7 kilometer löpning, med 345 höjdmeter. Det var en bra start. Nu försöker vi smyga igång den här träningen vidare och hoppas på att vi sett botten för denna gången. 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Bra tänkt gubben! Så ska du tänka! D ger framgång, tro mig! Kör hårt! 👍👍👍

Adam Steen sa...

Tack! Yes :)

Anonym sa...

Har även haft speedgoat men tyckte de var lite för stela samt att de gick sönder väldigt fort om man sprang "riktig" terräng...

Adam Steen sa...

Okej! Ja, man tycker olika. Jag har inte använt mina så mycket, är fortfarande frälst i mina gamla inov8 x-talon 212.