onsdag, mars 25, 2020

Balkonginglasning


Hallå där bloggläsare!

Jag har ju tyvärr gått från att bo tillsammans med min sambo i ett hus, till att nu i maj flytta till en egen lägenhet då vi har valt att gå skilda vägar. Det är ju i mångt och mycket fantastiskt att bo i hus, men det är inte alltid de ekonomiska resurserna räcker till det. Men en lägenhet är inte fy skam heller! Den lägenheten jag nu har köpt är riktigt nice och jag tycker att jag fick den för ett överkomligt pris, så det känns bra. 

I tidigare lägenheter jag haft så har det inte riktigt funnits någon balkong att prata om. Men på denna jag nu köpte så finns det faktiskt en! Något som jag då funderar på att göra är en balkonginglasning ifrån windoor. Planen med hela den grejen är att dels få ett inbonat och hyfsat varmt rum som jag kan njuta av kvällssolen i. Men den största grejen för det är att jag ska kunna ha både mitt löpband och min skierg där i det nya "rummet". Oroa er inte, jag har redan mätt hela balkongen och båda mina träningsmaskiner får plats + att det finns rum för en stol också, så jag kan förena nytta med nöje i mitt nya lilla träningsparadis! Detta ser jag verkligen fram emot, kul med något positivt i den annars negativa med att flytta isär. 

Inga kommentarer: