söndag, mars 29, 2020

Bra dag igen med gym och solskens-skidåkning!Man vill ju undvika att musklerna förtvinar, så att köra gym är något jag gillar! 
Fick med mig en sjöjungfru idag också 

Hej hej. 

När jag varit sjuk (speciellt så länge som nu där jag vilat i hela nio dagar) så brukar jag så snabbt som möjligt få in ett litet gympass för att ”väcka igång” musklerna igen. Dessutom så tänker jag att jag kickstartar igång förbränningen igen. Jag har mina idéer jag.. Men jag gillar också att få en bra mix mellan styrka, intervall och distans. Det lockar mig mer än att köra turer på 20-30 mil, men det är ju jag det. 

Såhär var dagens träning:

Gym:

- Frivändningar + stöt @ 45 kilo
- Marklyft @ 120 kilo
- Knäböj @ 85 kilo
- Bänkpress @ 75 kilo 
- Lutande rodd @ 60 kilo 
- Chins L-sit 
- Benlyft 

5x5 på allt. Riktigt tungt och svag. Men en bra genomkörare. Simon är hemlig med sina vikter, men jag antar att det var närmare de dubbla mot mig. 

Skidor:

Skate 60 minuter, 16,3 kilometer, 400 höjdmeter, 113 snittpuls och 135 maxpuls, enligt pulsklockan

Riktigt segt till en början, men därefter blev det riktigt härligt i det fina vädret. 

Har nu fått feeling på livet igen! Blev sugen som fan att åka upp till Sälen nästa helg för att åka skidor på fjället lördag och söndag, plus äta våfflor. Det blir nog kanon det. Nya tider, härliga tider! 

Inga kommentarer: