söndag, mars 22, 2020

En ny dag med näsan full av snorHej på er. 

Alfons sov hos mina föräldrar inatt. Så jag, Amanda och Boris tog en promenad i det fina vädret. Tyvärr är jag inte redo för träning idag och lär säkert inte vara det på några dagar heller. Är rejält snorig i näsan och ja, egentligen bara den symptomen jag har just nu. Bara att bita ihop och hoppas på snabb bättring. 

Känslorna kring flytten går lite upp och ner. Från att i en tid tyckt det ska bli ganska skönt så känns det idag lite mer jobbigt. Det är väl ganska naturligt antar jag. Känns trist att inom en dryg månad inte bo ihop som en familj mer, men det kommer nog bli bra när man väl kommer in i det. 

Förutom promenad med Boris så har vi varit borta vid plättbacken och grillat korv. En skön och lugn dag i förkylningens tecken. 

Vi hörs imorgon!

Inga kommentarer: