fredag, mars 06, 2020

Fredagen är här!När jag kom hem från träningen igår vid cirka 19,30 så sov hela huset. Boris hade smugit in till Alfons och lagt sig där. Ganska söta om jag får säga det själv. 

Nu är fredagen här igen. Ingen mer skidprofil, lite trist då det ger mig lite mindre träning, men det är väl bara att acceptera läget. Det bjöds återigen på en magisk cykling till jobbet med 7-8 minusgrader och full sol. Det kan räcka för att få en bra start på dagen för mig! 

Efter jobbet idag så ska jag cykla hem, ta bilen för att posta ett paket på jetpak (sålt lite prylar) och sedan åka vidare till Bergebo för skidträning. Idag tänkte jag köra skate i 2-2,30 någonting. Timmarna måste in och det är väl lika bra att passa på när det är så oss fint väder. 

Ni kan ju fortsätta kolla in min ”till salu-sida”, insamling och fortsätta ge lite Swish-bidrag på: 0761664997. Det är som bekant mycket deg som lär ut med lägenhetsköpet och inhandling av i princip allt! Har ni några tips på jobb där jag kan tjäna lite pengar så är jag också intresserad!

Vi hörs kära vänner!

Inga kommentarer: