måndag, mars 02, 2020

”Joggat” ur benen i 3,58-fartTjena. 

Planen var att köra ett lättare styrkepass + löpband. Det hann jag dock inte göra innan Amanda började jobba. Lika bra egentligen då jag är rätt mör i musklerna, så det hade nog inte gett så mycket ändå. Jag är dock inte mör i löpmusklerna, så det fungerade fint! 

Jag snörade på mig mina Hoka Napali 2 och startade sedan upp löpbandet för mitt träningspass. Tanken var att springa 40 minuter i 4,00-fart. Men det är ju en skön gräns att ta sig under 40 minuter på milen och 4 per kilometer, så jag ställde löpbandet på 15,1 istället = 3,58 min/km och 1% lutning. 

De första 2-3 minuterna kändes ganska jobbiga och sega. Därefter rullade det på fint. Tyckte jag sprang väldigt komfortabelt och lätt i den farten idag. Skönt. Snittpulsen landade på fina 149 och maxpulsen 157. 

Så dagens träning blev således 40 minuter (10,07 kilometer) löpning på löpband. Fint! 


Inga kommentarer: