torsdag, mars 05, 2020

Livet går vidare och rullar påEfter min genomförda träning igår så dök Alfons upp. Han ville testa både TRX-banden och även löpbandet. Hoppas han klarar sig från denna träningshysteri! 

Hej på er. 

Det löser sig mer och mer med min försäljning av prylar. Kul. Har lite kvar dock, så ni får gärna köpa resten. Dock behöver jag även ha en säng (helst kontinental) och en soffa (helst divan). Det drar iväg lite pengar då. Måste även köpa en TV, diverse köksgeråd och andra möbler. Men jag har ju lite tid på mig, så det är bara att gneta på. 

Idag bjuds det på minusgrader och fint väder ute. Planen är att köra ett klassiskt distanspass på skidorna uppe i Skräddarbacken. Det ser jag nästan fram emot. Bara att borra ner huvudet mellan axlarna, blicka framåt och genomföra min plan! Jag kommer fortsätta träna hela säsongen ut och sedan vidare in i barmarksträningen. Kommer inte ta någon vila, jag vill hålla igång hela tiden, gillar att hålla en hyfsad form året om nämligen. 

Nu ska jag jobba vidare. Vi hörs ikväll!

Inga kommentarer: