onsdag, mars 04, 2020

Luften ur efter antiklimaxArkivbild från julafton. Ganska opassande till inlägget kanske, men det var den jag hade just nu. 

Tjenare kamrater. 

Såhär post Vasaloppet så går alltid luften ur mig, speciellt efter ett sådant antiklimax som i söndags. Det är tufft på många plan att blicka framåt och att göra träningsjobbet. Men jag vet med mig att det vänder efter en tid. För att jag ska motivera mig till träning så måste jag hitta tävlingar att blicka fram emot. Igår så bestämde jag mig för att göra en träningsplan för två veckor framåt, det blir ”En riktig femmil” nästa lördag och jag anmälde mig också till ”Norra Garberg hill climb” till helgen efter. Att ha dessa tävlingar och även göra en plan för träningen gjorde det hela mer greppbart och jag fick upp mer motivation genast. Skönt det! 
_____

Två månader kvar till jag flyttar, det är både skönt och jobbigt. Lite tudelade känslor. Lite oro också kring att jag inte har en enda möbel, inga husgeråd och typ inget annat heller. De två viktigaste sakerna: Skierg och löpband kommer dock med. Löpbandet ska jag ha på den inglasade balkongen, skiergen får vi se var den hamnar. Det löser sig. Allt annat kommer väl lösa sig också på ett eller annat sätt. Det brukar vara så att jag ofta oroar mig inför förändringar, men väl där så går det oftast bra och över förväntan. 
_____

Idag cyklade jag till jobbet i en rejäl snömodd med typ en decimeter blöt nysnö, det var lite sådär kan jag erkänna. Innan det hade jag skjutsat Alfons till dagis, med bil. Typiskt att vintern skulle komma nu då, men då går det ju att åka skidor någon dag till förhoppningsvis. Ska försöka köra ett klassiskt intervallpass i helgen, för att vänja mig inför ”en riktig femmil”. Idag däremot så väntar det skierg och därefter TRX-styrka. 

Vi hörs kamrater!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, du skulle ju blivit brandman, dom får träna på arbetstid + att det är ett meningsfullt jobb.

Adam Steen sa...

Hej. Tanken har slagit mig. Men jag är väldigt höjdrädd, så det skulle inte gå är jag rädd. Men något jobb med en okej lön borde ju gå att hitta. Fördelen inom skolan är ju loven.