tisdag, mars 24, 2020

Motion som en överviktig tonåringHejsan kära läsare. 

Samma gamla tråk som vanligt här. Såhär har dagen sett ut:

- Cykel till jobbet, 5 kilometer

- Jobb

- Promenad på rasten, 4 kilometer 

- Jobb

- Cykel hem från jobbet, 5 kilometer

- Hämta Alfons på dagis + hämtat ut ett paket

- Promenad med Boris, 6 kilometer 

Ni ser ju. Motion i nivå med en överviktig tonåring. Nu är jag visserligen överviktig (och det rejält), men jag är ingen tonåring mig veterligen. 

Jag känner mig inte så pass redo för att träna än, snorig i näsan rätt rejält, framförallt mot kvällen. Dessutom mår jag lätt illa och har småont i magen, har haft det några dagar nu också. Vet inte om det är fysiskt eller psykiskt. Tråkigt är det i alla fall. 

Börjar få lite lätt ångest inför att flytta och ensamheten det kommer innebära. Vet att jag slet med det förut också. Ska försöka göra allt i min makt för att klara av det på bästa sätt och verkligen undvika saker som ger ångest. Så alkohol kommer bli något jag helt ska ransonera bort under en lång tid framöver, det är visserligen inget jag är någon storkonsument av nu heller. Men vis av erfarenhet vet jag att jag mår rätt dåligt av det. 

Nu längtar jag bara efter att få träna, nästan så att jag ser fram emot att ta fram rullskidorna. Då har det gått långt. Men som alltid så är det bara att försöka hålla sig positiv och blicka framåt. Någon gång vänder det!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kanske inte så smart o gå till jobbet sjuk i dessa tider?!?!

Anonym sa...

Men en sosse inflyttningsfest måste du väl ha.

Adam Steen sa...

Där kom den kommentaren också. JAG ÄR SNUVIG!!!!!!!!!!

Man kan väl ha inflyttningsfest utan att dricka. Men du vet väl bäst om hur jag mår osv.