torsdag, mars 19, 2020

Skippar träningen idagDet här är Boris, han är jävligt dryg mellan varven, men jag gillar honom ändå! Väldigt snäll och lojal liten vän. 

Tjenare på er!

Ja, igår var jag lite hängig mot kvällningen. Trodde jag skulle behöva vara hemma från jobbet, men jag känner mig piggare idag, så det är bara att köra på. Kommer dock avstå träning då jag är lite lätt snorig. Trots att det inte är några tävlingar på ett tag så får jag ändå dåligt samvete av att vila och ställa in pass. Men det är bara att gilla läget! 

På jobbet är många borta, både elever och personal. Det känns som om en stängning av skolan i Sverige är på ingång. Det är lite läskigt det här som händer nu runt om i världen, stängning av samhällen och så vidare. Jag är lite kluven till hur jag tycker. Men jag sätter mitt hopp till att de överordnade vet vad dom sysslar med och rättar mig efter det. 

Bara att gasa vidare framåt och göra det bästa av var dag. 

Vi hörs kamrater!

Inga kommentarer: