lördag, mars 21, 2020

Sluta bara!Jag håller på bli helt jävla tokig på de elaka anonyma kommentarerna som en eller flera personer lämnar på den här bloggen. Det är fan inte okej alltså! Nu senast om att jag skulle ha skämtat om Corona. Det var inte ens ett jävla skämt. Jag hade feber igår och var hängig!!!! 

Snälla, sluta skriva elaka kommentarer anonymt. Annars får du kontakta mig själv och stå för vem du är. Då ska du jävlar anamma få se på en rejäl jävla reaktion från min sida! 

Jag är inte i form varken mentalt eller fysiskt just nu. Det är inte speciellt kul att separera, flytta, och så vidare. Inte veta hur allt ska bli med Alfons och hur han ska tackla det. Osäkert om jag får jobba kvar med tanke på hur dåligt Borlänge kommun gått (men jag tror ändå jag får fortsatt förtroende). Sjuk så jag inte kan träna. Inte en enda möbel, så jag måste handla allt. Och så vidare. 

Så snälla. Ge fan i att kommentera elaka kommentarer. Sluta läsa bloggen om jag retar dig/er så förbannat. Annars får ni stå för vilka ni är, så får jag söka upp er och ge tillbaka något jävulskt!!!!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ett råd i all välmening. Du borde kanske se över innehållet i bloggen lite grann. En del av det du skriver är uppenbart provocerande (framförallt det som handlar om pengar där du i ena stunden skriver om ditt aktieinnehav och i nästa ber om pengar). Ibland tänker jag att du provocerar medvetet för att skapa uppmärksamhet och reaktioner för att bli läst. Den strategin har sitt pris i form av anonyma attacker. Sedan skulle du ju kunna vara lite mer påläst också; hur sannolikt är det t.ex. att du skulle drabbas av covid-19 två gånger på kort tid? I övrigt har du många intressanta reflektioner och resonemang och skriver väl. Lycka till med allt du har framför dig.

Adam Steen sa...

Folk får gärna bli provocerade. Men man kan gärna stå med sitt riktiga namn bakom kommentarerna. Men hur orimligt är det ens? Detta virus har garanterat florerat längre och mer utbrett än vad vi vet. Jag tror inte att det är speciellt farligt eller allvarligt för personer som mig och andra utanför riskgrupperna. Tack.

Anonym sa...

Nu har du ju inte direkt uppmuntrat till eller öppnat för negativa kommentarer med namn bakom. För att ta till en rejäl underdrift.

Adam Steen sa...

...

Hansa Näsman sa...

Hej Adam!
Vill på detta sätt ge dig kred för att du har en öppen och ärlig blogg som innehåller allt i en människas liv.
Fortsätt att ge oss läsare din vardag med allt vad den har. Du har gett mig många inspirerande träningstips och även
Tänkvärda reflektioner på livet/samhället.

Hansa Näsman
Bollnäs

Björn sa...

Vad har du för plan på agerande om de skriver sitt namn? Eller till och med adress? Att folk har åsikter och tycker en massa om en själv eller sina tankar är ju inte ju en del av livet. Ju mer offentligt man delar med sig av saker och ting desto fler kommer se chansen att ifrågasätta eller se ner på det man delar med sig av. Lägger du för mycket energi av ditt liv till att älta sådant och knäcka ditt självförtroende ytterligare är det bättre stänga ner skiten och leva de riktiga livet på riktigt.

Adam Steen sa...

Tack Hansa!

Tänkte åka och banka ner dom.