onsdag, mars 18, 2020

Träffat en idol och dödens träningsvärkI måndags kom den stora ”Perraski” förbi mig och lämnade en kaffemugg som jag vunnit på en tävling på hans instagram: ”Perraski”. Ett mäktigt möte måste jag säga! Stort för mig. 

Jag tvättade ju också bilen i måndags, till viss del hjälpt av Alfons. Ett, tu, tre så hade han dock satt sig på trappan och filosoferat istället: Det är onsdag idag, som ni kanske redan vet. Min träningsvärk i kroppen idag är helt enorm. Fan så det värker, nästan så jag har problem att gå. Nu är det på gränsen till för mycket av det goda, men det ska nog gå att ta sig igenom det också. 

Planen för idag är att köra en variant på intervaller nere i källaren. Först löpband och sedan Skierg. Måste ju försöka modifiera det mesta för att orka genomföra passen nu mentalt. Men det är bara att bita ihop även där! Om någon vecka ska jag nog dra ner lite på träningen, åtminstone i mängd, för att vila upp mig mentalt. Men det kan lika gärna ändras till att jag fortsätter mata på, vi får se hur landet ligger helt enkelt. 

Hysterin kring Corona-viruset fortsätter, berg- och dalbanan på börsen fortsätter. Vädret ute är gråtrist md regn. Bara att blicka framåt, ljusningen kommer när man minst anar det!

Inga kommentarer: