fredag, mars 27, 2020

Vårkänslor, vårklädd, fixat möbler till och tankar kring lägenheten, med meraHej!

Idag så cyklade jag med vårkläder till jobbet. Tunnare jacka, sneakers, inga handskar och keps istället för mössa. Lite kallt åt händerna, annars var det grymt fint! Det märks att våren är här nu. Snart ska jag byta till sommardäck på cykeln (och bilen). 

Det har gått nio dagar sedan min senaste träning, nio dagar. Vad fan händer?! Inte alls roligt, men jag försöker ändå göra det bästa av situationen och har åtminstone promenerat drygt en mil per dag under de senaste dagarna. Det är bara att vänta ut det, enda tråkiga just nu är ju att jag mår sämre psykiskt och kanske även fysiskt av att inte träna. Annars är det nog bara bra att få vila en period. Men jag stressar ju upp mig av att inte få några timmar i träningsdagboken och att jag ser ut som en svullen gris i spegeln. 

När jag inte tränar så hinner jag åtminstone fixa saker till lägenheten, har planerat lite och igår hann jag även handla:

Soffa 


Matgrupp 


Fint att ha lite klart. Har även fixat lite köksgeråd och lyckats få en kontinentalsäng i sponsring (den bör dyka upp inom några dagar). 

Jag har en liten plan om att eventuellt ta bort några skåp där matplatsen i lägenheten är och göra ett litet rum/en hörna till Alfons där han kan sova:Ta bort åtminstone de låga skåpen och kanske låta det stora vara kvar. Göra en sänghörna där och sedan sätta upp en förvaringshylla som just förvaring och rumsavskiljare. Vad tror ni om det? 

I övrigt så har jag lite saker kvar att fixa till lägenheten. Typ:

- Tv-möbel. Svårt att hitta någon vettig. Vill ha en som åtminstone är lite drygt 60 cm hög och som står på marken. Helst inte betala över 2000 heller. 

- Nattduksbord. Trodde man kunde få fina för typ 200 kronor, men man måste lägga minst 500 styck. Blir nog en uppsättning på Jysk idag. 

- Mattor. Kanske, kanske inte. 

- Kaffemaskin. Vill ändå ha en sådan. Smidigare än att ha en kaffebryggare. 

- Dammsugare. Behöver inte förklaras. 

- Köksgeråd: djupa tallrikar, små tallrikar, glas, muggar, stekpanna, kastruller, ungsform, äggkokare 

Något i den stilen då. Känns ändå bra att redan nu har börjat handla sakerna, då upplevs det inte lika dyrt. Har även lyckats (tycker jag) hitta fina och billiga möbler. Märk även att jag är lite mer positiv idag ändå. 

Hörs!

2 kommentarer:

Håkan sa...

Nu blir jag väl utslängd från bloggen men varför inte kolla på lite second hand? Särskilt om det är saker till Alfons. Han växer snabbt!

Adam Steen sa...

Haha, inte då!! Ja, kanske :)