onsdag, mars 11, 2020

Vemodigt med djur, kort gympass igår och dagenIgår kväll åkte jag och Alfons hem till mina föräldrar. Vi tog en sista promenad med deras hund Alfred, åt middag och tog sedan farväl av hunden. Känns vemodigt då dom haft honom i cirka 13 år. Idag ska han få somna in. Tråkigheter.. 

Under gårdagen var vi lite rädda för en ny VAB-period med Alfons. Han sov dåligt under natten och fick vara hemma från dagis. Men han blev bättre under dagen som tur är. Jag hann med ett kort gympass med Alfons i sällskap: Det jag körde under den knappa halvtimmen på gymet var:

- Frivändningar från knäna + stöt 3 x 4 @ 50 kilo 

- Marklyft 3 x 3 @ 140 kilo

- Knäböj 3 x 4 @ 85 kilo

- Bänkpress 3 x 3 @ 85 kilo

- Lutande rodd 3 x 3 @ 70 kilo

- Chins L-sit 3 x 4

Det gick kanon med Alfons. Han ville vara med och lyfta lite emellanåt och visade ett stort intresse när jag lyfte så jag nästan blev blå. 

Under gårdagen hann jag även med ett lönesamtal med rektorn. Det var ungefär samma visa som vanligt: dom var nöjda med mitt jobb och ”löneförhöjningen” blev på 2%. Inte heller någon toppnyhet, men men. Skulle väl ha tagit tag i mig själv och skaffat ett jobb som ger lite mer ekonomiska resurser. Men det är mycket nu, får försöka fila på det när jag flyttat och allt lugnat ned sig en aning. 

Imorse så skjutsade jag Alfons till dagis, tog sedan själv cykeln till jobbet och nu väntar en arbetsdag. I eftermiddag ska jag sedan beta av ett lite lättare intervallpass på Skiergen. 

Vi hörs!


Inga kommentarer: