onsdag, april 08, 2020

10 x 3 min @ 19 km/h, 1%Tjena, tjena!

Ja, idag efter jobbet så åkte jag och Amanda till min lägenhet. Vi har grävt ner stridsyxan nu och är överens. Det känns skönt. Vad gäller renovering i lägenheten så har jag nu bestämt att inte bygga en vägg, utan endast sätta upp en skena i taket som sedan får bli Alfons rum. Jag ska heller inte lägga golv i sovrummet. Det jag ska göra är att måla, en del väggar, tak, lister och garderober. Känns ändå skönt att ha bestämt mig för det och jag tror det blir riktigt bra. Känner mig mindre orolig nu också, skönt! 
_____

Hemma igen efter besöket i lägenheten så var det dags för intervaller. Usch. Ångest. Jag tog till slut tag i det hela och körde följande på löpbandet:

- 10 minuter uppvärmning @ 15 km/h, 1% lutning 

- 10 x 3 minuter @ 19 km/h, 1% lutning, 1 minut vila mellan varje 

- 10 minuter nedvarvning @ 15 km/h, 1% lutning

Tanken var sedan att köra Skierg, men det sket jag faktiskt i. Jag tänker att jag nu under två veckors tid innan det nya träningspartner börjar vecka 17, får träna lite som jag vill. Jag kör på med intervaller och styrka, håller nere mängden så att jag får mer tid till att greja i lägenheten. Tror det blir bra! 

Löpningen kändes väl hyfsat ändå. Har en bit kvar till bra form, men jag är glad att jag tog mig igenom alla tio intervaller. Redan under den andra var jag riktigt trött och trodde jag skulle behöva sänka både fart och lutning. Sprang i mina Hoka Rincon, kändes riktigt fina!

Efter löpningen så körde jag igenom några TRX-övningar så det brann rejält i magen. Fint pass ändå. Nu ska jag äta och sedan åka till lägenheten för att skriva ihop lite möbler. 

Inga kommentarer: