lördag, april 25, 2020

26 kilometer löpning + 300 hoppHej hej.

Idag blev det ett fint löppass i skogarna runt Tjärnaberget. Mina favoritområden och stigar. Idag visade dom upp sig från sin bästa sida, något blött på sina håll, men mestadels torrt och fint. Såhär såg rundan ut på kartan:


Fick med mina "nyckelpunkter" som toppen av Muskboberget, Halla fäbodar, hygget på Tjärnaberget osv. Fina platser, helt klart!

Själva löpningen idag blev 2,30 timmar lång i tid, 26 kilometer i längd, den innehöll 610 höjdmeter och min snittpuls blev 126 slag per minut. Sprang i mina Hoka Speedgoat 3, gillar den skon mer och mer. Perfekt i skogen, bra grepp och skön känsla.

Inte nog med löpningen, jag passade på att drämma till med 300 spänsthopp också, fördelat på följande:

Mångsteg 3x10
Utfallssteg 3x20
Jämfotahopp/grodhopp 3x10
Enbenshopp 3x10/ben
Borzovhopp 3x20
Vristhopp 3x20

Hoppas på riktiga grisben imorgon. Då väntar stakning igen, så det ska nog gå bra.

Inga kommentarer: