onsdag, april 15, 2020

6 x 1000m löpning

Fin uppslutning på Simon Anderssons träningspass idag runt Kolgården. 

Hej och hå. 

Nu har jag betat av ett gäng göromål igen. Tidigare blev det en vända till lägenheten med lite mer prylar, varit till tippen med skräp, köpt en skohylla till förrådet (har ett oändligt antal med skopar), fått hjälp/sponsring av Dan Rönnegård med omläggning av mina nya bakdäck till bilen och jag har även bytt till sommardäck runt om. Stressigt, men skönt att få saker gjorda! 

Löpningen blev en bra och skapligt tuff historia. Ingen drömkänsla idag heller. Men ändå bra efter omständigheterna och den ringa träning jag bedrivit på slutet. Känner mig också riktigt fet av all onyttig mat och godis jag ätit den senaste tiden. Snart ska jag växla upp och skärpa till mig med kosten och även träna på hårdare. Måste bara få allt klart med flytten och så vidare. 

Vi sprang 6 x 1000 meter med cirka 3 minuters vila, det för att tajma alla som sprang. Tiderna blev:

3,27
3,17
3,18
3,17
3,15
3,06

Lite tung i andning och halvsega ben. Men ändå hyfsade tider. Sprang i mina Hoka Napali 2

Inga kommentarer: