onsdag, april 01, 2020

Aprilskämt, smågrinig och sömnbristEtt taco-bröd som mask, fullt rimlig utklädnad!
Alfons skulle rita igår. Samtidigt plockade jag ihop lite i huset. I ungefär en minut var han obevakad. Det räckte för att ställa till med ovanstående. Tur att det var whiteboard-pennor, så det var lätt att göra ren honom. 


Hej och april, april på er. 

Jag är ju ett enda stort aprilskämt och ingen man tar på allvar alla andra dagar på året. Så det spelar väl ingen roll vad jag skriver idag heller. 

Idag är det återigen dags att försöka träna. Jag har haft dålig sömn på slutet, inte så konstigt med allt som händer i livet. Sover dessutom på soffan, vilket inte gör det lättare. Dessutom vaknas det till höger och vänster om mig hela nätterna. Är det inte Boris som härjar omkring så är det Alfons som är ledsen, eller personen som äger huset. Ser fram emot att få sova i en egen säng och med lugn runt om mig sen. Jag är ju dessutom väldigt uppstressad, vilket jag varit under några års tid, det ska bli sjukt skönt att få ta saker i min takt, utan att behöva anpassa mig till någon annan. Hoppas också på att mitt humör kommer bli bättre, är rätt stingslig just nu. 

Planen när det kommer till träning idag är att köra ett kombopass med intervaller på löpband och Skierg  Blir väl någon halvhård historia. Tänkte försöka hålla på i totalt 90 minuter + efterföljande TRX-styrka. Det är dags att bli snabb, stark och smal!

Vi hörs senare. 

Inga kommentarer: