onsdag, april 08, 2020

En rad funderingar och snart långledigtSommardäck på pendlarcykeln och ren bil. Njutbart. 

Hej på er. 

Ja, igår blev det en vilodag. Det var ju skönt! Istället så bytte jag till sommardäck på pendlarcykeln. Givetvis skulle det jävlas. Jag tyckte hjulet snurrade dåligt och tänkte fetta in lagren i navet. Dock så var det inte kapslade lager så kulorna ramlade ur.. Efter mycket om och men så fick jag ihop skiten igen, men det rullade fortsatt lite trögt. Skitgrejer. Men när cykeln kostade cirka 2000 så kan man nog inte förvänta sig så mycket mer.. Den har ändå funkat i 2,5 år och jag har sparat in den i bränslekostnad flera gånger om. Jag har dock ett jäkla dåligt humör och kort stubin vid minsta lilla. Men det har ju varit mycket på slutet. Jag har även slutat snusa än en gång, det kan ju göra sitt till. 

Jag fick tillgång till lägenheten igår. Så jag ska nu framöver försöka flytta dit saker pö om pö. Jag ska även försöka få till renoveringen i den. Skönt med lite tid innan inflytt som sker 29:e april. Jag har också påskledigt från imorgon ända tills den 21:a april. Det blir skönt. Då hinner jag införskaffa de saker jag behöver till lägenheten i lugn och ro. 

Under gårdagskvällen så fick jag ett sådant sötsug att jag blev tvungen att rulla mig en sats med chokladbollar:Karaktär: 0
Sockersug: 100

Men men. Jag får väl låta mig vara lite tjock nu med gott samvete. Jag kommer ju försöka träna på bra hela tiden och jag har även bestämt mig för att avstå alkohol helt på en obestämd tid. Vis av erfarenhet så vet jag att det är något som kan vara ångestframkallande och något som inte är bra. Dricker ju inte ofta alls, men ändå. Skönt att ha gjort det valet åtminstone. Sen i sommar eller mot hösten så får jag väl ta tag i att skippa socker. Eller så låter jag mig äta någon gång då och då. Vi får se. Ska i alla fall försöka äta bra mat hela tiden, det är viktigt. För att bli smal så är det betydligt viktigare än träningen anser jag, även om kombinationen är det viktigaste. 

I eftermiddag så tänkte jag beta av ett kombinationspass med löpband, Skierg och TRX. Hoppas på god känsla. Därefter ska jag nog försöka flytta lite saker till det nya boendet!

Inga kommentarer: